Forplejning

Deltagerne på Kreativt MidsommerMarked skal selvfølgelig også have noget at spise.
 
Kulturhuset vil igen i år sørge for maden til rimelige priser. Der vil også blive mulighed for forudbestilling. Det anbefales klart at bestille, så du er sikker på mad og også kommer i særlig VIP-kø, når du skal hente. 
 
Forudbestilling:
To lune hjemmelavede middags frikadeller med mikset pastasalat og brød incl. et stk. øl eller vand eller sodavand eller et glas vin og en kop kaffe/te
Pris 75 kr 
Denne ret kan også købes uden forudbestilling og koster så 70 kr. (uden drikkevarer)
 
Lun kylling, karry, porretærte med grøn salat  incl. et stk. øl eller vand eller sodavand eller et glas vin og en kop kaffe/te
Pris 75 kr.
Denne ret kan kun købes ved forudbestilling.
 
Du sparer tid, fordi du kan springe køen over. Og så sparer du op til 25 kr ved at bestille nu.
 
Bemærk, at betalingsgebyret opkræves af Place2book, som gratis stiller denne form for bestilling til rådighed. Det er et kortgebyr, som opkræves alle steder. De fleste steder har butikkerne bare indregnet det i prisen. Men det er der, bare skjult. 
 
 
 
Sidste frist for forudbestilling er søndag den 11.6.

Derudover sælges kaffe, te, kage, sodavand, øl, vin og franskbrød med ost eller rullepølse. 
 
I år bliver  spisning, mad, kaffe osv samlet omkring cafeen og lokalerne der støder til. Du finder cafeen i højre hjørne af gården, når du kommer ud fra MidsommerMarked. Det er også muligt at gå ad trappe hen til spisestederne. 
Her kan betales med alle slags kort, mobile pay og kontanter.
 
Ned ad trappen til venstre ved Spillestedet vil der kunne købes kaffe, te, kage, øl, vand og franskbrød. Her kan kun betales med kontanter. 
 
 

 
Kontaktperson Laila Mogensen  | Tlf.: 23486042 | laila@baliquilt.dk